Vrijwilligers

Vrijwilligers

 

De peelhistorie herleeft is niks zonder een groep vaste vrijwilligers! Deze mensen helpen ons ieder jaar weer met het opbouwen van het evenement, tijdens het evenement zelf en daarna weer om alles mee op te ruimen en te zorgen dat alles goed verzorgt achterblijft. Bij het opbouwen mag men onder andere denken dat de draaimolen die de stichten in beheer heeft opgebouwd wordt, het inrichten van de feesttent  of het plaatsen van de vlaggen. Dit is nog maar een korte greep van het geheel.


Tijdens het evenement zelf zijn er mensen actie om te zorgen dat het verkeer begeleid  wordt of de mensen in de tent van een drankje voorzien worden. Ook na het evenement is het altijd gezellig met het afbreken. Den wordt er lekker nagekletst over het evenement en besproken wat iedereen ervan vond. Kortom, het is altijd een hele gezellige club mensen waar we trots op zijn!


Als er mensen zijn die graag meer willen weten over de dingen die wij zoal doen, óf je wil jezelf opgeven als vrijwilliger, spreek dan tijdens het evenement iemand die al vrijwilliger is aan. Het is ook mogelijk om iemand van het bestuur te mailen. Dat kan naar:


Secretariaat 
José van Kempen
jose40_k@hotmail.com

Stichting de Peelhistorie herleeft